Taapero äidin sylissä värikkäissä vaatteissa

1.9.-17.9.2022

Vekkulit kekkulit! – sirkustyöpaja taaperoille

Vekkulit kekkulit! – sirkustyöpaja taaperolle ja aikuiselle

Tuo vekkuli 1–2-vuotiaasi kokemaan ihka ensimmäinen sirkusseikkailunsa Tanssiteatteri Hurjaruuthin näyttämölle! Tässä työpajassa taaperot kekkuloivat vuoroin ylösalaisin ilmassa ja mahallaan maassa rakkaan aikuisensa, kuten isän, äidin, mummin tai kummin kanssa.

Taaperoiden sirkustyöpajoissa Hurjaruuthin näyttämö muuntuu moniaistiseksi ja elämykselliseksi ympäristöksi. Sirkuksen kehollisuuteen otetaan lempeän leikkisää ensituntumaa lapsen ja hänelle läheisen aikuisen vuorovaikutuksessa metsäisten äänien solistessa taustalla ja karvamatojen köllötellessä vieressä.

Työpajoja ohjaavat ammattitaitoiset, lämminhenkiset ja hassunhauskat sirkusopettajamme, sirkustaiteilija Karoliina Nordin 1.9. ja 8.9. sekä klovni Celso de la Molina 17.9.

Luvassa mielikuvituksen herkutteluhetki, jonka jälkeen kehokaan ei tunnu kehnommalta vaan vinkeästi virkistyneeltä! Vai viimeinköhän taaperoa pilkityttäisi?

Lavastus Aili Ojalo ja äänimaisema Iiro Ollila.

Hinnat ja lipunmyynti

8 € peruslippu per henkilö (lapsi, aikuinen, eläkeläinen, työtön – kaikki liput lastennäytöshintaan!)

Kätevimmin ostat liput suoraan verkkokaupastamme. Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Lippuja voi ostaa myös Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä tai Konttori-kahvilasta (näistä vain ostot ja lunastukset, ei varauksia) niiden aukioloaikoina.

Lisätietoa lipunmyynnistä >

Sijainti ja saavutettavuus

Työpajat Tanssiteatteri Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Kätevimmin löydät paikalle Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli uuden Lasipihan kautta.

Jos saavut rattaiden kera:

Lämpiöömme ja näyttämöllemme pääsee myös esteettömästi. Esteetön kulku onnistuu tällä hetkellä parhaiten Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta tai B-portaan hissillä Kaapelitehtaan sisäpihalta. Porttikongista on luiska Konttoriin, ja Konttorin läpi kulkemalla pääsee hissille. Kun pääset hissillä toiseen kerrokseen, voit jättää rattaat lämpiöömme tai muuhun ohjeistamaamme paikkaan työpajan ajaksi.

Näyttämömme vieressä on esteetön wc. Näyttämöllämme on pyörätuolipaikkoja. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa.

Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat varataan puhelimitse tai sähköpostitse 09 565 7250, liput(at)hurjaruuth.fi.

Lisätietoja Kaapelitehtaan esteettömyydestä Kaapelitehtaan sivuilta.

Osta liput

Ajankohta

1.9.-17.9.2022

Kesto

Noin 45 min

Liput

8 € / hlö

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas
(Tallberginkatu 1 A, 2. krs)

Ikäsuositus

1–2-vuotiaille

Muuta

Puethan sekä itsesi että lapsen joustaviin vaatteisiin! Ohjaus suomeksi.

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset