Rotta pitelee kylttiä, jossa lukee

Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii teatterinjohtajaa (hakuaika päättynyt)

Hakuaika tehtävään on päättynyt 15.8.2023.

Tanssiteatteri Hurjaruuth on vakiintunut ja tunnustettu suomalaisen lastenkulttuurin edelläkävijä. Haemme nyt teatterinjohtajaksemme esittävän taiteen ammattilaista, jolla on kokemusta lapsille ja nuorille suunnatun tanssin, teatterin tai sirkuksen saralla.

Tehtäväalueitasi ovat

  • teatterin taiteellisen tason ylläpitäminen ja kehittäminen 
  • ohjelmiston kuratointi ja suunnittelu 
  • vierailevan henkilöstön kiinnittäminen 
  • verkostoituminen ja yhteiskuntasuhteiden vaaliminen 
  • hallinnollinen vastuu. 

Olemme motivoitunut ja hyväntuulinen joukko osaavia ammattilaisia. Teatterinjohtajana arkesi on vuorovaikutusta esitystuotannon asiantuntijoidemme sekä kulttuurin kentän sidosryhmien kanssa. Lisäksi rakennat kestävää ja kannattavaa toimintaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Tuottajamme kanssa luot edellytykset taiteellisesti korkeatasoiselle esitystoiminnalle. Strategista kehitystyötä teet yhdessä vakituisen henkilöstön ja hallituksen kanssa. 

Edellytämme vahvoja taiteellisia näyttöjä ja taiteellista näkemystä, teatterituotantojen prosessien tuntemusta, johtajakokemusta sekä esihenkilötaitoja. Kielitaito, kansainvälisen esittävän taiteen kentän tuntemus sekä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaidot mahdollistavat työsi onnistumisen. 

Tehtävä on määräaikainen (3+2 vuotta). Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo, palkkatoivomus sekä kahden suosittelijan yhteystiedot viimeistään 15.8.2023 osoitteeseen sinna.salmi@hurjaruuth.fi. 

Työhaastattelut järjestetään viikolta 34 alkaen. Haastattelujen ensimmäinen vaihe toteutetaan etänä. Haun aikana järjestetään myös yhteinen keskusteluhetki henkilökunnan ja kärkihakijoiden kesken. 

Tiedustelut: 

  • kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Hannele Niiranen-Mattsson, hanneleniiranenmattsson@gmail.com tai 040 751 0415, arkisin 5.−15.6.2023 klo 10−12
  • toiminnanjohtaja Sinna Salmi, sinna.salmi@hurjaruuth.fi tai 044 788 7010, arkisin 10.−15.8.2023 klo 13–15

Toivottavasti ajatus teatterinjohtajuudesta Hurjaruuthissa innostaa sinua ja saamme kohta kuulla sinusta lisää!

Huomaathan, että hakuaika on päättynyt 15.8.2023.

 

Tanssiteatteri Hurjaruuth on vuonna 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun, uutta luovaan ja moniääniseen tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Helsingin Kaapelitehtaalla. Työllistämme vuosittain noin 135 sirkuksen, tanssin ja teatterin ammattilaista ja järjestämme noin 140 esitystä, joissa vierailee yli 40 000 katsojaa. Esitystoiminnan lisäksi meillä on oma sirkuskoulu lapsille sekä residenssi- ja kiertuetoimintaa. Vuosibudjettimme on noin 1,8 miljoonaa, ja olemme valtion vos-rahoituksen sekä Helsingin kaupungin toiminta-avustuksen piirissä. Meille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, yhdenvertaisuus, osallisuus ja saavutettavuus.