Yhteystiedot ja saapuminen

Osoitteet

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A / 117, 00180 Helsinki

Näyttämö ja lämpiö A-rapun 2. krs
Toimisto ja sirkuskoulu A-rapun 5. krs

Asiakaspalvelu ja liput: liput(at)hurjaruuth.fi
Sirkuskoulu: koulu(at)hurjaruuth.fi
Muut asiat: info(at)hurjaruuth.fi

Henkilöstön yhteystiedot   Laskutus

Hurjaruuthin asiakaspalvelu

ti-to klo 13–16

p. 09 565 7250
liput(at)hurjaruuth.fi

Poikkeusaukioloajat

Hurjaruuthin asiakaspalvelu on kiinni kesätauon aikana 14.6.–12.8.2024. Asiakaspalvelumme tavoittaa jälleen ti 13.8. klo 13 alkaen. Iloista kesää!

Liput saat verkkokaupastamme esitystietojen yhteydestä.

Lue lisää lipunmyynnistä

Saapuminen, palvelut ja saavutettavuus

Esitys- ja toimistotilamme sijaitsevat Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 A. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Meillä on esityksiä sekä omalla näyttämöllämme että Tanssin talossa. Oman näyttämömme eli Hurjaruuthin näyttämön yhteydessä sijaitsee myös lämminhenkinen, historiaa henkivä yleisölämpiömme. Lämpiössä voi odotella näytöksen alkamista. Toisinaan järjestämme lämpiössä muun muassa yleisökeskusteluja, joita varten sinne on rakennettu sympaattisen pikkiriikkinen lava.

Suurinta tuotantoamme, vuosittaista Talvisirkusta, esitetään Kaapelitehtaalla Tanssin talon Erkko-salissa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Tanssin taloon pääsee esteettömästi Kaapelitehtaan Lasipihalta. Kun olet saapunut pääovista, Tanssin talon aula sijaitsee heti oikealla puolellasi.

Lämpiön nurkassa on pieni esiintymislava

Hurjaruuthin näyttämö ja lämpiö

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Hurjaruuthin oman näyttämön palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Hurjaruuthin lämpiössä on ennen ilta- ja viikonloppunäytöksiä myynnissä muutamia herkkuja, esimerkiksi pillimehuja ja suklaata. Tarjoilut saattavat vaihdella. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Vaunut: Lastenvaunut voi jättää käytävällemme narikan viereen tai muuhun esityksen yhteydessä osoittamaamme paikkaan. Huom! Teatterimme ei vastaa käytävälle jätetyistä vaunuista.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Olemme Vammaiskorttikohde.

Jos mikä tahansa mietityttää, kysythän lisää asiakaspalvelustamme!

 

Talvisirkuksen palvelut Tanssin talossa

Vaatesäilytys: Tanssin talon narikka sijaitsee kellarissa, jonne pääsee Tanssin talon aulasta. Esteetön narikka sijaitsee aulassa. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Väliaikatarjoiluista vastaa Tanssin talon ravintola Traba. Varaukset ja lisätiedot täältä tai tanssin.talo@restel.fi, puh. 041 731 6911.

WC-tilat: Yhdistetty inva-wc-lastenhoitohuone ja unisex-wc:t sijaitsevat aulan yhteydessä.

Vaunut:  Jos mahdollista, suosittelemme saapumaan Talvisirkukseen ilman lastenvaunuja. Henkilökunta opastaa tarvittaessa vaunujen säilytyspaikasta.

Muuta esteettömyydestä: Tanssin talon ensimmäinen kerros on kynnyksetön. Katsomon eturivissä on pyörätuolipaikkoja. Koko eturivi on esteetön. Huomioithan, että muuten katsomo on jyrkkä! Avustajan saa mukaan maksutta. Käytössä on induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville.

Lue lisää Tanssin talon esteettömyydestä.

Tilaa Hurjakirje!

Varmista, että kuulet ohjelmistostamme ja parhaista tarjouksistamme.