Sirkusopettajat

Klovni Celso de la Molina

Klovni Celso de la Molina on opettanut Tonttukoulussa syksystä 2014. Chileläinen Celso on asunut Suomessa yli 12 vuotta ja opettanut sirkusta useita vuosia mm. Circus Helsingissä ja Sirkus Magentassa. Hän opettaa suomeksi, englanniksi ja espanjaksi.

Celson tunneilla opetellaan monipuolisesti sirkuslajeja. Opetuksessa painottuvat jongleeraus, akrobatia, esiintymistaito ja klovneria.

Celso de la Molina. Kuva: Sakari Laurila
Sirkusopettaja kirjava silinterihattu päässä ja punainen tirehtööritakki yllään
Karoliina Nordin. Kuva: Sakari Laurila

Sirkustaiteilija Karoliina Nordin

Karoliina Nordin on sirkustaiteilija, -opettaja ja klovni. Karoliina on ollut perustamassa Tonttukoulua Hurjaruuthiin. Hän on opettanut Tonttukoulussa vuosina 2005-2010 ja jälleen syksystä 2019.

Karoliinalla on laaja kokemus sirkusalasta niin opettajana kuin esiintyjänäkin. Hänet on nähty myös Hurjaruuthin Talvisirkus-esityksissä.

Karoliinan tunneilla painottuvat sirkuslajeista akrobatia ja ilma-akrobatia. Hänen opetuksessaan keskeistä on ilmaisullisuus, mielikuvituksellisuus sekä liikkumisen riemu. Karoliinalle teknistä suoritusta tärkeämpää on, että liikkuminen tuottaa oppilaille iloa ja että ryhmä toimii yhdessä hyvässä hengessä.

Sirkustaiteilija Haidi Sadonkorpi

Haidi Sadonkorpi on akrobaatti ja sirkustaiteilija. Hänen erikoislajinsa ovat ilma-akrobatia ja tanssillinen pariakrobatia. Haidi on opettanut Tonttukoulussa vuodesta 2014.

Haidi painottaa opetuksessaan akrobatiaa ja liikeilmaisua. Tempputekniikan lisäksi hän pitää tärkeänä puhtaita asentolinjoja ja sulavaa liikkeiden yhdistämistä.

 

Haidi Sadonkorpi rengastrapetsilla
Haidi Sadonkorpi.

Sirkuskoulun koordinaattori Anna Talassalo

Kysymyksiä sirkuksen harrastamisesta Hurjaruuthissa? Sirkuskoulun toimintaa koordinoiva Anna vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin ja palautteisiin.

puh. (09) 565 7250
koulu(at)hurjaruuth.fi

Tilaa Hurjakirje!

Varmista, että kuulet ohjelmistostamme ja parhaista tarjouksistamme.