Opettajalle

Opettajan materiaali taidekasvatuksen tueksi


 

Tarjoamme opettajille materiaalia taidekasvatuksen tueksi. Se voi koostua esityksen taustoituksesta, oppilaille soveltuvista tehtävistä ja videoista. Materiaalit löytyvät esitysten omilta sivuilta Opettajalle-välilehdeltä.

Esityksiin voi liittyä myös työpajoja ja keskustelutilaisuuksia.

Keltaiseen pukeutunut ilmapallopäinen hahmo peittää kasvonsa vaaleanpunaisella ilmapallolla

Ope-ilta ke 30.11. Tanssin talossa

Kutsumme päiväkotien ja koulujen kasvattajat yleensä vuosittain Ope-iltaamme virkistymään ja kuulemaan ohjelmistostamme.

Tänä vuonna Ope-ilta järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 Tanssin talossa Kaapelitehtaalla. Ope-illassa nähdään myös Talvisirkus Ilon ennakkonäytös!

Tanssin talon ovet avautuvat klo 17. Siirtyminen Erkko-saliin alkaa klo 17.30 – saavuthan ajoissa paikalle! Näytös alkaa klo 18 ja se kestää noin kaksi tuntia (sis. väliajan). Näytöstä seuraa keskustelu. Tarjoiluja voi ostaa ennen esitystä ja väliajalla Tanssin talon ravintola (t)rabasta. Pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon: tanssin.talo@restel.fi, puh. 041 731 6911.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. (Max. 5 osallistujaa per koulu tai päiväkoti.)

Ilmoittautuminen alkaa tällä sivulla ti 18.10. klo 14. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että jokaisen tulee täyttää oma ilmoittautumislomake. Samalla lomakkeella ei voi ilmoittaa tilaisuuteen useampaa henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu

Tilaa Opekirje

Pysy ajan tasalla taidekasvatuksesta, jota tarjoamme ryhmille! Kaikille päiväkotien ja koulujen kasvattajille.