Töihin meille

Työ- ja harjoittelupaikat

Meillä Hurjaruuthissa työskentelee vuosittain noin 120 tanssi-, sirkus- ja teatterialan ammattilaista. Taiteilijamme ovat tyypillisesti freelancereita. Vakinaisesti meillä työskentelee yhdeksän henkilöä. Tutustu henkilöstöömme.

 

Avoimet työpaikat:

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoin hakemus:

Oletko kiinnostunut työskentelemään Hurjaruuthissa, esimerkiksi siviilipalveluksen tai työharjoittelun ajan? Kerro itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä hakemus sekä CV teatterinjohtajallemme Liisalle osoitteeseen liisa.korpiniitty(at)hurjaruuth.fi.

Residenssitaiteilijat:

Hurjaruuth tarjoaa usein kesäkuukausina mahdollisuutta hakea yhden tai useamman viikon jaksoa harjoitustilaresidenssiin. Haku on suunnattu tanssin ja sirkuksen vapaan kentän ammattilaisille. Residenssikausi on osallistujille maksuton. Käytettävissä on kaksi eri tilaa: näyttämö noin 150 m2 ja harjoitussali noin 90 m2.

Julkaisemme haun nettisivuillamme ja somekanavissamme keväällä tai alkukesästä. Residenssikaudesta voi lähettää myös avoimen hakemuksen teatterinjohtajallemme Liisalle osoitteeseen liisa.korpiniitty(at)hurjaruuth.fi.

Tilaa Hurjakirje!

Varmista, että kuulet ohjelmistostamme ja parhaista tarjouksistamme.