Kulttuurin kummilapset

Hurjaruuth on vuonna 2022 syntyneiden helsinkiläisten kummi


 

Jokaisella vuonna 2020 tai sen jälkeen syntyvällä helsinkiläisellä lapsella on oma kulttuurikummi. Kummin avulla lapsi ja hänen perheensä saavat henkilökohtaisen kosketuksen taiteeseen. Kulttuurikummi kutsuu lapsen joka vuosi vähintään kahteen tapahtumaan. Maksuttomat tapahtumat tukevat lapsen kehitysvaihetta ja perheen hyvinvointia. Kummius jatkuu siihen asti, kunnes lapsi aloittaa koulun.

Me Tanssiteatteri Hurjaruuthissa toimimme vuonna 2022 syntyneiden lasten kulttuurikummina. Muut vuoden 2022 kulttuurikummit ovat Tanssin talo, Cirko –  Uuden sirkuksen keskus, Teatterimuseo, Suomen valokuvataiteen museo sekä Hotelli- ja ravintolamuseo.

2022–2023: Hupsistupsis!
-sirkustyöpaja

Kaudella 2022–2023 kutsumme kummilapsemme Hupsistupsis! -sirkustyöpajaan. Vauvojen sirkustyöpajoissa näyttämömme muuntuu moniaistiseksi ja elämykselliseksi ympäristöksi. Sirkuksen kehollisuuteen otetaan lempeän leikkisää ensituntumaa vauvan ja hänelle läheisen aikuisen vuorovaikutuksessa. Vauvan mukaan voi lähteä yhtä hyvin isä, äiti, mummi tai kummikin (yksi aikuinen per vauva). Taustalla solisee metsäinen äänimaisema ja karvamadot köllöttelevät vieressä. Muistakaahan joustavat vaatteet!

Työpajoihin kutsutaan ja niihin pääsee ilmoittautumaan Kulttuurin kummilapset -järjestelmän kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

Taapero äidin sylissä värikkäissä vaatteissa