Kolme esiintyjää rivissä, kaksi pitelee nukkea.
Ari Kauppila

13.4.-20.4.2024

Glims & Gloms: Antti Puuhaara

Antti Puuhaara -satuseikkailu on raikas tulkinta suomalaisesta kansansadusta esineteatterin keinoin.

Pinkopahvilan seutukotimuseossa on alkamassa Antti Puuhaara -näytelmän esitys. Yleisö on jo paikoillaan, kun museon henkilökunta saa puhelun teatteriseurueelta. On sattunut väärinkäsitys, seurue on ajanut vahingossa Pankopihvilään…

Jottei jo perinteeksi muodostunutta esitystä jouduta kokonaan perumaan, päättää museon henkilökunta ottaa rakastamansa kansansadun reippaasti haltuun ja kertoo siitä yleisölle oman raikkaan tulkintansa. Koska tarinassa on paljon henkilöitä ja satuolentoja, ottaa neuvokas henkilökunta museon esineet käyttöön. Samalla kansansadun elämänopit modernisoidaan vastaamaan nykyaikaisten museoiden arvoja.

Hyppää mukaan mielikuvitusta kutkuttavaan teatterileikkiin!

Käsikirjoitus ja koreografia: Tuomo Railo
Animaatiot: Leevi Lehtinen
Pukusuunnittelu ja tarpeisto: Karoliina Koiso-Kanttila
Lavastus: Metti Nordin
Valosuunnittelu: Pasi Pehkonen
Äänisuunnittelu: Simo Heiskanen
Esiintyjät: Johanna Keinänen, Kaisa Niemi ja Tuomo Railo
Ompelija: Nina Ukkonen
Puuseppä: Matti Ervamaa
Tuotanto: Tanssiteatteri Glims & Gloms

Upposi johonkin sielun syvyyksiin oikein rytinällä. Kuinka oivaltavaa. Kestävän kehityksen superesitys, jossa historia, tarinat, tavarat, ekologisuus, jatkumot, värit, muodot, taide ja liike kietoutuvat upeaksi kokonaisuudeksi. Olen todella otettu, että sain tuon kokea!

Yleisöpalaute

Hauska ja kekseliäs esitys. Palaa johonkin alkulähteille. Teatterissa mikä vaan voi olla mitä vaan, kun vaan keksii. Kiitos!

Yleisöpalaute

Lippujen hinnat

16 € lapsi, aikuinen, eläkeläinen, työtön – kaikki liput lastennäytöshintaan!
10 € teatterialan ammattilaisen lippu
10 € ryhmälippu (per lapsi) päiväkodeille ja kouluille aamunäytöksiin
5 € valvojalippu ryhmän mukana saapuvalle

Pääsyliput ovat numeroituja paikkalippuja. Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput saat kätevästi verkkokaupastammeRyhmäliput asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse (ti-pe klo 12–16) p. 09 565 7250, liput(at)hurjaruuth.fi.

Avustajan saa esityksiimme mukaan maksutta. Jos liikut pyörätuolilla, saat pyörätuoli- ja avustajapaikat verkkokaupastamme. Muissa tapauksissa avustajapaikat asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Sijainti ja saapuminen

Esitykset Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Hurjaruuthin lämpiössä on ennen ilta- ja viikonloppunäytöksiä myynnissä muutamia herkkuja, esimerkiksi pillimehuja ja suklaata. Tarjoilut saattavat vaihdella. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

Lapsiryhmien eväiden syönti: Ryhmät voivat syödä lämpiössämme eväitä ennen ja jälkeen arkiaamunäytösten.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Vaunut: Lastenvaunut voi jättää käytävällemme narikan viereen tai muuhun esityksen yhteydessä osoittamaamme paikkaan. Huom! Teatterimme ei vastaa käytävälle jätetyistä vaunuista.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Olemme Vammaiskorttikohde.

Jos mikä tahansa mietityttää, kysythän lisää asiakaspalvelustamme!

Osta liput

Ajankohta

13.4.-20.4.2024

Kesto

Noin 60 min, ei väliaikaa.

Liput

16 € / lapsiryhmät 10 € per lippu

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

4-v. alkaen

Muuta

Esitys on suomeksi.
Katsomo on paikkanumeroitu.

Katso seuraavat esitysajat

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaisuudessaan.

Seuraavat esitykset