Kaksi sirkustaiteilijaa istuu lasten puhalletussa uima-altaassa ja heittelee palloja.
Wieba Photography

14.9.-19.9.2023

Jam.Shenanigans: Shenanigans

Shenanigans on nykysirkusesitys leikkimielisyyden, luovuuden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämänkaaren aikana. Ensiaamu 14.9.

Nykysirkusta ja esinemanipulaatiota! Tavalliset lelut, kuten rakennuspalikat, pallomeripallot ja autoradat luovat kahden jonglöörin käsissä maailman, jossa lapsuus ja aikuisuus ovat synonyymejä. Shenanigans on oodi jokaisen sisäiselle lapselle.

Henri Kangas (Suomi) ja Batist Van Baekel (Belgia) ovat kaksi jonglööriä ja kaksi kaverusta, joita yhdistävät huonot vitsit, frisbeegolf ja intohimo sirkukseen. Kangas ja Van Baekel tapasivat toisensa Rotterdamissa, Alankomaissa, missä he opiskelivat Codarts Hogeschool voor de Kunsten -yliopistossa. Valmistuttuaan jonglööreiksi he yhdistivät voimansa ja muodostivat oman Jam.Shenanigans-yhdistyksen, jonka tavoitteena on luoda nykysirkusesityksiä kaikenikäisille katsojille.

Yhteistyötahot: Taiteen edistämiskeskus, Itujen Näyttämö-tuotantorinki, TENT (Alankomaat), Circusstad-festival (Alankomaat), PERPLX, (Belgia), Cirklabo (Belgia), MAD-festival (Belgia)

 

Lue myös Henri Kankaan haastattelusta, miten esitys sai alkunsa:
Henri Kangas/Jam.Shenanigans: Jongleerasimme paistinlastoilla ja purjoilla

Lippujen hinnat

16 € lapsi, aikuinen, eläkeläinen, työtön – kaikki liput lastennäytöshintaan!
10 € teatterialan ammattilaisen lippu
10 € ryhmälippu (per lapsi) päiväkodeille ja kouluille aamunäytöksiin
5 € valvojalippu ryhmän mukana saapuvalle

Pääsyliput ovat numeroituja paikkalippuja. Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput saat verkkokaupastammeRyhmäliput asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse (ti-pe klo 12–16) p. 09 565 7250, liput(at)hurjaruuth.fi.

Avustajan saa esityksiimme mukaan maksutta. Jos liikut pyörätuolilla, saat pyörätuoli- ja avustajapaikat verkkokaupastamme. Muissa tapauksissa avustajapaikat asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Sijainti ja saapuminen

Esitykset Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Hurjaruuthin lämpiössä on ennen ilta- ja viikonloppunäytöksiä myynnissä muutamia herkkuja, esimerkiksi pillimehuja ja suklaata. Tarjoilut saattavat vaihdella. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Vaunut: Lastenvaunut voi jättää käytävällemme narikan viereen tai muuhun esityksen yhteydessä osoittamaamme paikkaan. Huom! Teatterimme ei vastaa käytävälle jätetyistä vaunuista.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Olemme Vammaiskorttikohde.

Jos mikä tahansa mietityttää, kysythän lisää asiakaspalvelustamme!

Osta liput

Ajankohta

14.9.-19.9.2023

Kesto

Noin 50 min

Liput

16 € / lapsiryhmät 10 € per lippu

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Noin 6-v. alkaen

Muuta

Esitys on sanaton.

Katsomo on paikkanumeroitu.

Katso seuraavat esitysajat

Kaksi sirkustaiteilijaa puvuntakeissa pitelee yhdessä lentokonetta. Puolikuva.

 

Esiintyjät:
Henri Kangas (Suomi)
Batist Van Baekel (Belgia)

Suunnittelu:
Henri Kangas
Batist Van Baekel
Sander De Cuyper (Belgia)
Michael Zandl (Itävalta)
Aurelia Brailowsky (Meksiko)

Yhteistyötahot:
Taiteen edistämiskeskus
Itujen Näyttämö-tuotantorinki
TENT (Alankomaat)
Circusstad-festival (Alankomaat)
PERPLX (Belgia)
Cirklabo (Belgia)
MAD-festival (Belgia)

Sinua saattaa kiinnostaa myös

11.3.-26.10.2023

Herra Hakkarainen harrastaa

Herra Hakkarainen ei tietääkseen harrasta mitään. Aamuisin hän on kuitenkin ihan kuitti, mistä hän syyttää huonoa patjaa. Mutta mitäs tutuista tutuin unissakävelijä toilailee öisin?

Ikäsuositus: Noin 3–10-v.

1.12.2023-28.1.2024

Talvisirkus Super

Kun sirkuksen supersankarit kohtaavat, käynnistyy kamppailu, jossa ei keinoja kaihdeta! Maailmanluokan sirkusosaamista ja elävää musiikkia kaikenikäisille.

Ikäsuositus: Kaikenikäisille perheistä yritys- ja eläkeläisryhmiin (3-v. alkaen)

Seuraavat esitykset