Kaksi klovnia valkoisissa puvuissa reput selässä.
Majo Kurki

8.3.-9.3.2024

Kallo Collective & Teatteri Metamorfoosi: Into the Wild

Into the Wild on esityksellinen luontoonpalauttamisopas, joka käsittelee ihmisen kaksijakoista luontosuhdetta mustalla huumorilla höystettynä.

Esityksen keskiössä on nykyihminen, selviytyjä, retkeilijä, marjanpoimija, sinä ja me, jotka ikuisuuskemikaaleilla kuorrutetuissa vetimissämme tarvomme läpi koivikkojen ja rämeiden Thermacell vasemmassa kädessä, sienikori oikeassa, Ähtärin panda kainalossa ja vessapaperirunous lahkeesta roikkuen.

Satiirinen, fyysisen ja visuaalisen teatterin keinoja yhdistelevä esitys on runsas ja hikeä tihkuva kokonaisuus, jossa kaksi armotonta kertojaa ruoppaa luontoon liittyviä tabuja. Kuljemme ympäristötuhosta lajikadon ja sellutehtaiden kautta parantamisrituaaleihin ja täydelliseen hiljaisuuteen, ja siihen miten pitkälle ihmisen mukavuudenhalu voi suotuisissa olosuhteissa yltää.

Esityskieli suomi ja englanti. Ikäraja 13 vuotta.

Huomaathan, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja ja märkää heinää.

Esiintyjät ja konsepti: Henni Kervinen ja Riina Tikkanen
Valosuunnittelu: Essi Santala
Visuaalinen suunnittelu: Johanna Latvala
Äänisuunnittelu, teknikko: Petteri Salomaa
Vierailevat ohjaajat: Soile Mäkelä ja Thom Monckton
Tuotanto: Kallo Collective & Teatteri Metamorfoosi

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahasto, Koneen säätiö ja Aura of Puppets

Esitys on tarkkanäköinen kuvaus postmodernista ihmisestä, jolle luonto on itseoikeutettu riiston kohde. Vaikka Into the Wild on todella hauska, se on myös omalla tavallaan äärettömän vakava ja merkityksellinen teos – sellainen, joka jokaisen olisi hyvä nähdä.

Frida Maria Pessi, Turun Sanomat

28.10.2023

Ihan parasta mustaa komediaa, mitä olen nähnyt. Taidokasta, kreisiä ja niin oivaltavaa.

Katsojapalaute

Hinnat ja lipunmyynti

26 € aikuinen
16 € lapsi
16 € eläkeläinen
16 € alennuslippu (opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus-/varushenkilöt)
16 € teatterialan ammattilainen

Sarjalippu: Kun ostat aikuisen pääsylipun 3–6 eri esitykseen, saat 20 % alennuksen.

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput voi ostaa Hurjaruuthin verkkokaupasta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sen aukioloaikoina.

Olemme Vammaiskorttikohde. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Sijainti ja saapuminen

Esitys Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Festivaalibaari

Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

 

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä Hurjaruuthin näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Osta liput

Ajankohta

8.3.-9.3.2024

Kesto

Näytökset pe 8.3. klo 18 ja la 9.3. klo 19, kesto n. 1 h

Liput

26 / 16 €

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Aikuisille (13+)

Muuta

Esityskieli suomi ja englanti.

Varoitus: Esityksessä käytetään vilkkuvia valoja ja märkää heinää.

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset