Emilio Trambusti

12.3.-13.3.2024

Monia Baldini (Italia): Be My Guest

Jokainen ihminen on kuin galaksi. Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta vierasta sisälläsi asuu?

Liity Monian kuuden persoonallisuuden seuraan katarttiselle, seikkailulliselle matkalle kohti itsensä hyväksymistä. Luvassa päivänpolttavia teemoja: epäonnistumista, unelmia, äitiyttä ja tabuja. Ota vastaan inhimillisen haavoittuvuuden voima ja lähde vieraaksi! Esitys on englanniksi ja se on suunnattu aikuisille.

PALKINNOT

New York Fringe Encore Series Award (Milano OFF 2022)
Istanbul Fringe Festival Award (Catania Off, 2023)

Käsikirjoitus, ohjaus ja esiintyminen: Monia Baldini
Konsultointi: Giovanni Fusetti
Tuotanto: KanterStrasse

The whole experience of theatre in One Woman. I would do anything I can to see this show One More Time.

Viggo Venn, Britain’s Got Talent -voittaja 2023

Baldini ticks an array of random boxes I didn’t even know existed in the theatrical world. It is raw and original. I came out feeling more connected to myself and the people around me.

**** Broadway World

Always intriguing, Baldini never pushes us away with her ready humour and she reads the room effectively. Interacting with the audience can be challenging to a performer and Baldini finds the right tone and way of inviting interactions. Baldini is a refreshingly creative and resourceful performer with entertaining stories and characters, all infused with her rapid fire wit.

Fringe Review

Monia Baldini (Italia) on koomikko, kabareetaiteilija, teatterintekijä ja teatteriopettaja. Hän on valmistunut Philippe Gaulierin kansainvälisestä teatterikoulusta (Pariisi, Ranska), jossa hän erikoistui fyysiseen teatteriin, komediaan ja klovneriaan, ja hänellä on myös tutkinto taiteen tuotannosta Firenzen yliopistosta (Italia).

Baldini otti ensiaskeleensa Italian teatterikentällä esiintyen Kaspar Hauser -esityksessä vuonna 2007 (ohjaus Gianfranco Pedullà ja Nicola Rignanese). Vuonna 2012 hän muutti Pariisiin opiskelemaan. Vuosina 2016-2019 hän työskenteli ja asui Lontoossa, missä hän perusti Tuttifrutti Production -tuotantoyhtiönsä, jonka taiteellisena johtajana hän toimi vuoteen 2019 asti.

Baldini on tuottanut ja emännöinyt varietee-esitystä A Tuttifrutti Cabaret 2017-19 (TOP TEN MUST SEE CABARET 2017 -listalla), jossa on ollut mukana kansainvälisiä naisklovneja. Sitä on esitetty niin ympäri Lontoota (Blue Elephant Theatre, Her Upstairs, The George Tavern jne.) kuin eri festivaaleillakin (Edinburgh Fringe Festival, London Clown Festival).

Vuonna 2020 Baldini palasi Italiaan, ja vuoden 2021 alusta lähtien hän on työskennellyt Be My Guest -teoksen parissa.

Hinnat ja lipunmyynti

26 € aikuinen
16 € lapsi
16 € eläkeläinen
16 € alennuslippu (opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus-/varushenkilöt)
16 € teatterialan ammattilainen

Sarjalippu: Kun ostat aikuisen pääsylipun 3–6 eri esitykseen, saat 20 % alennuksen.

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput voi ostaa Hurjaruuthin verkkokaupasta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sen aukioloaikoina.

Olemme Vammaiskorttikohde. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Sijainti ja saapuminen

Esitys Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Festivaalibaari

Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä Hurjaruuthin näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Osta liput

Ajankohta

12.3.-13.3.2024

Kesto

Näytökset ti 12.3. klo 18 & ke 13.3. klo 19, noin 1 h

Liput

26 / 16 €

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Aikuisille (14+)

Muuta

Esityskieli englanti

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset