Jääkiekkoilijaksi pukeutunut klovni ja punanenäinen valkoisiin pukeutunut klovni mahallaan knallihattu päässä.
Marko Peltola, Ladan Rezaelan

14.3.-15.3.2024

Pukkila: Good game / Bassi (FR/UK): AI Clown

Huippujääkiekkoilijoiden ja tekoälyn innoittamassa kahden esityksen illassa nähdään Susanna Pukkilan Good game (work in progress) ja Joanna Bassin AI Clown.

We will win tonight! Susanna Pukkilan huippujääkiekkoilijoista inspiroitunut Good game (work in progress) yhdistelee klovneriaa, dragia ja hahmokomediaa. Se on naurettava, leikkisä & hurmaava – ja kutsuu yleisön liittymään mukaan.

Lisäksi lavalla nähdään Joanna Bassin (Ranska/UK) AI Clown. Klovniksi on saattanut tulla monella tapaa; perinteisesti taidot ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. Sittemmin on ollut mahdollista opiskella klovnikouluissa ja -työpajoissa…

…mutta nyt asiat ovat muuttuneet radikaalisti, koska tekoäly on täällä tänään. Hyvät naiset ja herrat, sallikaa meidän esitellä ensimmäinen AI Clown, tekoälyklovni.

Esitykset on suunnattu aikuisille (ikäsuositus 13+) ja niiden kieli on englanti.

 

Susanna Pukkila

Susanna Pukkila on suomalainen näyttelijä ja koomikko, jonka Punainen helmi -debyyttiin liittyy eräs komea jääkiekkoilija. Pukkila on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta & École Philippe Gaulierista (Ranska), ja hän on näytellyt pääosaa palkitussa komediaelokuvassa Nimby (ohj. Teemu Nikki). Hän keikkailee säännöllisesti Suomen stand up -piireissä ja pyörittää Naurava Nakki -vaihtoehtokomediailtaa Helsingissä.

Joanna Bassi

”I like to say my nationality is Circus”, kertoo virallisesti ranskalainen mutta Englannissa syntynyt Joanna Bassi. Perinteisen sirkustaustansa lisäksi hän on kerryttänyt sekä ohjaus- että esiintymiskokemusta katuteatterista. Kansainvälisissä ympyröissä yhden naisen klovneriaesityksiään työstänyt Bassi on löytänyt huumorin, joka ei tunne rajoja. 

 

Hinnat ja lipunmyynti

26 € aikuinen
16 € lapsi
16 € eläkeläinen
16 € alennuslippu (opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus-/varushenkilöt)
16 € teatterialan ammattilainen

Sarjalippu: Kun ostat aikuisen pääsylipun 3–6 eri esitykseen, saat 20 % alennuksen.

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput voi ostaa Hurjaruuthin verkkokaupasta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sen aukioloaikoina.

Olemme Vammaiskorttikohde. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Sijainti ja saapuminen

Esitys Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Festivaalibaari

Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

 

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä Hurjaruuthin näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Osta liput

Ajankohta

14.3.-15.3.2024

Kesto

Näytökset to 14.3. klo 19 ja pe 15.3. klo 18. Kesto n. 1 h 20 min (sis. väliaika).

Liput

26 / 16 €

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Aikuisille (13+)

Muuta

Good game: esityskieli rallienglanti
AI Clown: esityskieli englanti

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset