Kaksi tanssijaa trikooasuissa.
Pauliina Sutinen

16.3.2024

Punainen helmi -iltamat 2024

Jo legendaariseksi muodostunut Punainen helmi -klovnifestivaalin huipennus tuo yhteen klovnien miniesitykset.

Vuoden 2024 Punainen helmi -iltamat ohjaa Jyrki Karttunen. Illan juontajina ja kehollisina majakoina toimii kehotaideryhmä TwoLeftLegs (Kaisa Niemi ja Johanna Keinänen). Ryhmä on tehnyt peruuttamatonta tuhoa tanssin kentällä vuodesta -22 lähtien ja voittanut jokaisena näistä vuosista himoitun Tanssin mainehaitta -palkinnon.

Esiintymässä juontajien lisäksi Joanna Bassi, Heidi Naakka, Hanna Terävä ja Laura Rämä sekä Soile Mäkelän ja Helena Lemisen johtama Klovnikuoro, jossa esiintyvät Grace von Virtanen (kuoronjohtaja), Anne Agneta Gref, Hattara, Halla Kalma, Nolja Kekkonen, Bertta Korva, Ester Miettinen, Pirjo Perla, Kasimir Elvis Romppane, Maisteri Vinokas ja Liisa Wisserbesserwisser.

Hinnat ja lipunmyynti

26 € aikuinen
16 € eläkeläinen
16 € alennuslippu (opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus-/varushenkilöt)
16 € teatterialan ammattilainen

Sarjalippu: Kun ostat aikuisen pääsylipun 3–6 eri esitykseen, saat 20 % alennuksen.

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Iltamiin avattu nyt myyntiin numeroimattomia lisäpaikkoja näyttämön sivuille!

Liput voi ostaa Hurjaruuthin verkkokaupasta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sen aukioloaikoina.

Olemme Vammaiskorttikohde. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Sijainti ja saapuminen

Esitys Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Saapuminen Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli Lasipihan kautta:

Kulje ensin lähes Lasipihan päätyyn. Nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Rappuaulasta pääset 2. kerrokseen portaita tai hissillä.

Esteetön kulku:

Kulje Lasipihan läpi Kaapelitehtaan sisäpihalle. Pääset B-portaan hissillä 2. kerrokseen. Ovien avauduttua kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Jatka käytävän päähän.

Kulku onnistuu myös Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta. Porttikongista on luiska kahvilaan. Kulkemalla kahvilan läpi pääsee hissille. Nouse 2. kerrokseen. Huom! Voit kysyä neuvoa kahvilatyöntekijöiltä.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Lataa Kaapelitehtaan pohjakartta (pdf).

Festivaalibaari

Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

 

Palvelut

Vaatesäilytys: Hurjaruuthin oman lämpiön ja näyttämön yhdistävällä käytävällä on maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä Hurjaruuthin näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja.

WC-tilat: Narikan vieressä on yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Osta liput

Ajankohta

16.3.2024

Kesto

Iltamat la 16.3. klo 19, kesto noin 2–2,5 h (sis. väliaika)

Liput

26 / 16 €

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Aikuisille

Muuta

Esityskieli voi vaihdella

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset