Tanja Ahola

13.3.-14.3.2024

Satu Rekola & Nina Viitamäki: JooEi!

Klovneriaa koko perheelle! Klovnikaveruksilla Nitalla ja Omelialla on keikkapäivä. Päivään mahtuu aikatauluhaasteita mutta myös onnekkaita sattumuksia. Välillä innostutaan, välillä nähdään vain vaikeudet ja silloin harmittaa. Onneksi aina voi leikkiä ja mielikuvitella!

Lämminhenkisen huvituttava ja samaistuttava teos kertoo ystävyydestä, haaveista ja niiden toteutumisista, iloista ja innostumisista sekä niistä arjen hankaluuksista. Niin kuin oikeassakin elämässä välillä vähän kinastellaan, mutta lopulta löydetään sovinto ja yhteinen ymmärrys.

Teos yhdistää klovneriaa ja nykytanssia. Liikemateriaali on syntynyt ohjauksen sekä tanssijoiden vapaan improvisaation pohjalta mm. joota, eitä sekä jooeitä tutkien. Tanssin lisäksi ilmaisukeinoina toimivat tarkat eleet ja ilmeet sekä musiikki, äänet, laulu sekä helppotajuinen suomi.

Esitys sopii lapsille ja perheille noin 4-vuotiaasta alkaen.

Esiintyjät: Satu Rekola ja Nina Viitamäki
Ohjaus: Taina Mäki-Iso
Käsikirjoitus ja koreografia: Työryhmä
Musiikki ja äänisuunnittelu: Janne Masalin
Valosuunnittelu: Mirkka Saari
Lavastus ja puvustus: Elina Kolehmainen

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahasto

Hinnat ja lipunmyynti

26 € aikuinen
16 € lapsi
16 € eläkeläinen
16 € alennuslippu (opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus-/varushenkilöt)
16 € teatterialan ammattilainen

Sarjalippu: Kun ostat aikuisen pääsylipun 3–6 eri esitykseen, saat 20 % alennuksen.

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput voi ostaa Hurjaruuthin verkkokaupasta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sen aukioloaikoina.

Olemme Vammaiskorttikohde. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Sijainti ja saapuminen

Esitys Kaapelitehtaalla Turbiinisalissa, Kaapeliaukio 3, Helsinki. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisella liikenteellä. Kattavat saapumisohjeet aluekarttoineen löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Sisäänkäynti Turbiinisaliin esteettömästi Kaapelitehtaan Lasipihalta.

Lue lisää Kaapelitehtaan esteettömyydestä.

Festivaalibaari

Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

 

Palvelut

Vaatesäilytys: Turbiinisalissa maksuton itsepalvelunarikka. Huom! Teatterimme ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista tai tavaroista.

Tarjoilut: Festivaalibaari palvelee Hurjaruuthin yleisölämpiössä (Kaapelitehtaan A-rappu, 2. kerros) Hurjaruuthin oman näyttämön välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että vastaanotamme vain korttimaksuja. Tarkista aukioloajat.

WC-tilat: Kahvila Konttorin ja Hurjaruuthin omat wc-tilat A-rapun 2. kerroksessa ovat käytettävissä: Hurjaruuthin käytävällä sijaitsee yhdistetty lastenhoitohuone-inva-wc sekä muita unisex-wc-tiloja.

Muuta esteettömyydestä: Katsomon edessä on pyörätuolipaikkoja (2 kpl). Meillä ei ole induktiosilmukkaa. Avustajan saa mukaan maksutta. Avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelusta. Olemme Vammaiskorttikohde.

Osta liput

Ajankohta

13.3.-14.3.2024

Kesto

Näytökset ke 13.3. ja to 14.3. klo 17, kesto n. 40 min

Liput

26 / 16 €

Paikka

Turbiinisali, Kaapelitehdas

Ikäsuositus

Lapsille ja perheille (4+)

Muuta

Esityskieli helppotajuinen suomi

Katso seuraavat esitysajat

Seuraavat esitykset