Tanssiteatteri Hurjaruuthin tunnus

Hurjaruuthin logo, ilme ja verkkosivut uudistuvat vuoden 2022 aikana

Vuosi 2022 on Tanssiteatteri Hurjaruuthille suurten muutosten aikaa. Rakastettu nykysirkusesityksemme Talvisirkus siirtyy Tanssin taloon, ja samassa rytäkässä visuaalinen ilmeemme ja verkkosivumme uudistuvat.

”Halu päivittää Hurjaruuthin ilmettä on lähtenyt liikkeelle käytännön tarpeesta. Uusi tunnus taipuu nyt hienosti käyttöön muun muassa digitaalisissa kanavissa. Brändivärinä jatkaa punainen”, teatterinjohtaja Liisa Korpiniitty kertoo uudistuksen taustoista.

Selväpiirteinen, leikkisä ja liikkeeseen kurkottava logo kuvastaa hyvin Hurjaruuthia, joka teatterina taipuu monenlaiseen taiteelliseen toimintaan. Logon ja uuden ilmeen ovat suunnitelleet Eki Masalin ja Jassir Kuronen. Suunnittelussa on sparrannut Hurjaruuthin hallituksessakin vaikuttava graafinen muotoilija Pekka Piippo.

Uusi visuaalinen ilme otetaan käyttöön asteittain. Uutta logoa pääsee ihastelemaan muun muassa osana tulevan Talvisirkuksen ilmettä.

Uudet verkkosivumme julkaistaan syksyllä 2022. Myös verkkosivu-uudistus on lähtenyt liikkeelle käytännön tarpeesta. Toiveenamme on palvella vierailijoitamme mahdollisimman hyvin, ja loppusyksystä julkaistava sivustomme vastaakin esimerkiksi nykyisiin saavutettavuusvaatimuksiin.

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Hurjaruuthin uudesta visuaalisesta identiteetistä. Se on samaan aikaan sekä lämmin, rohkea, nykyaikainen että perinteitä kunnioittava. Me olemme yhtä aikaa tuttu ja uudistuva Hurjaruuth, joka tahtoo pysyä ajassa kiinni”, Korpiniitty sanoo.