Kolme pitkähiuksista naista harmaissa pitkissä mekoissa. Pitelevät toisiaan hiuksista kiinni.

Lisänäytös! Ukrainalainen Ethno Contemporary Ballet: Say it quieter if you can ti 20.12. klo 17, vapaa pääsy!

Ukrainalaisen Ethno Contemporary Ballet -nykytanssiseurueen Say it quieter if you can -teos nähdään Hurjaruuthin näyttämöllä keskiviikkona 14.12. klo 19 ja myös tiistaina 20.12. klo 17. Ensimmäinen näytös täyttyi nopeasti, mutta iloksemme pystymme nyt tarjoamaan toisenkin näytöksen.

Esitykseen on vapaa pääsy ja liput voi varata nyt verkkokaupastamme. Katsomoon mahtuu noin sata ensimmäistä lipun varannutta per näytös (max. 2 lippua per henkilö).

Say it quieter if you can on näyttämötutkielma ukrainalaisen naisen identiteetistä. Se on kertomus todellisesta elämästä: rakkaudesta, pettämisestä, vihasta, uuden elämän syntymisestä, nöyryydestä, ihmisen rohkeudesta, ystävyydestä, ilosta, elämän syklisyydestä.

Ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Vadim Esaulenko ja Nina Bulgakova. Esityksessä tanssivat Anastasia Mostovaya, Nina Bulgakova ja Ekaterina Zhuravleva. Esitys on saanut ensi-iltansa 26.3.2019.

Ethno Contemporary Ballet tutkii tanssitaiteen ja -teatterin keinoin symbolisia järjestelmiä, jotka viittaavat jokapäiväisiin rutiineihin ja seremoniallisiin rituaaleihin. Seurueen esitykset peilaavat ihmisten syvää näkemystä maailmasta yhdistäen autenttista musiikkia uusiin tulkintoihin ja kuviin.

Esityksen kesto noin 70 min, ei väliaikaa. Esityksen jälkeen näyttämöllä yleisökeskustelu englanniksi (vapaa pääsy).

Teatterilla jaettavasta käsiohjelmasta vapaaehtoinen maksu käteisellä tai MobilePaylla. Käsiohjelmasta kerätyt vapaaehtoiset maksut menevät kokonaisuudessaan Ethno Contemporary Ballet -seurueelle.

Lunasta vapaaliput

Esityksen omalle sivulle