Useampia lapsia, joista osa nostaa kädet ilmaan.

Tanssiteatteri Hurjaruuthin uusi valomestari ja yleisötyöntekijä valittu

Uudeksi valomestariksemme on valittu Katri Kinnunen ja yleisötyöntekijäksemme Pauliina Aladin. Kinnunen ja Aladin aloittavat tehtävissään syksyllä 2024. Tervetuloa!

Tanssiteatteri Hurjaruuthiin on tänä keväänä haettu valomestaria vakituiseen työsuhteeseen ja yleisötyöntekijää kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Hakuaika päättyi 14.4.2024. Kiitämme lämpimästi kaikkia yli 140 hakijaa kiinnostuksesta – haku oli kovatasoinen.

Valomestariksi valitulla Katri Kinnusella on esitystekniikan koulutus sekä monipuolista kokemusta ja ajantasaista osaamista esittävän taiteen alalta. Hän on työskennellyt muun muassa Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa, Kansallisteatterissa sekä viimeisimpänä valaistusmestarina kulttuurikeskus Stoassa ja Tanssin talossa. Hän on toiminut myös näyttämö- ja valo-osaston työnjohdossa erilaisissa tuotannoissa.

Yleisötyöntekijäksi valittu tanssi- ja yhteisötaiteilija Pauliina Aladin on tehnyt laajasti yleisötyötä niin lasten, nuorten kuin erityistarpeisten ryhmienkin kanssa. Hänellä on runsaasti kokemusta sekä tanssin että sosiaalisen sirkuksen ohjaamisen parista. Koulutukseltaan hän on tanssinopettaja (AMK, kulttuurialan YAMK). Lisäksi hän on toiminut yhdenvertaisuuskouluttajana ja taidekasvattajana lukuisissa eri organisaatioissa.

Tervetuloa taloon, Katri ja Pauliina, syksyllä nähdään!