Teatterisalin vihreitä ja keltaisia penkkirivejä.

Teatterisalimme uudistuu

Teatterisaliamme eli Hurjaruuthin näyttämöä Kaapelitehtaan A-rapun 2. kerroksessa on remontoitu kesän aikana. Remontti valmistuu nyt elokuun lopussa syyskauden 2023 esityksiä varten.

Näyttämön ehostamisen lisäksi katsomomme uusitaan. Tämän myötä katsomon paikkanumerointiin on jouduttu tekemään pieniä muutoksia, mikä on vaikuttanut osaan aiemmin myydyistä Shenanigans– ja Herra Hakkarainen harrastaa -lipuista.

Asiakaspalvelumme on lähettänyt sähköpostitse uudet liput katsojille, joiden lippujen paikkanumerointi on muuttunut. Olemme pyrkineet parhaamme mukaan siihen, että jokainen pääsisi istumaan mahdollisimman lähelle aiemmin valitsemiaan paikkoja. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa!

Huomaathan, että Tanssin talon Erkko-salissa esitettävän Talvisirkus Superin katsomon paikkanumerointiin ei ole tullut muutoksia. Muutokset ovat koskeneet vain Tanssiteatteri Hurjaruuthin oman näyttämön esityksiä. Tällä hetkellä myynnissä olevien lippujen paikkanumerointi on ajan tasalla.

Lämpimästi tervetuloa uudistuneeseen teatterisaliimme syksyn esityksiin!