Pierre Planchenault

28.9.-1.10.2022

MA compagnie: Herra Muttin moppi

Herra Mutt on siivooja, jonka ympärillä arkiset esineet heräävät yllättäen henkiin. Herra Muttin tanssiin yhtyvät niin liitävä paperiarkki kuin oikukas moppikin. Ja sekös lapsia huvittaa!

Ranskalaisen koreografin Marc Lacourtin tanssiesityksessä Herra Muttin moppi (La Serpillère de Monsieur Mutt) kaikenlaiset esineet hipsivät odottamatta esiin nurkista, kaapeista ja laatikoista esittäytyäkseen näyttämöllä.

Jotkin niistä pysyttelevät sivurooleissa, kun taas toiset puhkeavat tanssimaan, ottavat lavan haltuunsa ja paistattelevat tähtinä valokeilassa.

Herra Muttin moppi kutsuu lapsia seuraamaan taidehistorian jälkiä, tanssin mielihyvää ja liikkeen herkullisuutta. Taidetta voi piillä missä tahansa, myös ihan tavallisissa asioissa. Tarvitsee vain katsoa hieman eri tavalla, eivätkä asiat enää ole sitä, miltä ne ensin näyttivät.

Lippujen hinnat

16 € peruslippu (lapsi, aikuinen, eläkeläinen, työtön – kaikki liput lastennäytöshintaan!)
10 € teatterialan ammattilaisen lippu
10 € ryhmälippu (per lapsi) päiväkodeille ja kouluille aamunäytöksiin
5 € valvojalippu ryhmän mukana saapuvalle

Pääsylipun hinta on kiinteä eikä siihen lisätä toimitus- tai maksutapamaksuja.

Liput kätevästi verkkokaupastamme. Ryhmäliput asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse (ti-pe klo 12–16) p. 09 565 7250, liput(at)hurjaruuth.fi.

Sijainti ja saavutettavuus

Esitykset Tanssiteatteri Hurjaruuthin kotinäyttämöllä Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 A, 2 krs. Kätevimmin löydät paikalle Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli uuden Lasipihan kautta.

Lämpiöömme ja näyttämöllemme pääsee myös esteettömästi. Esteetön kulku onnistuu tällä hetkellä parhaiten Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta tai B-portaan hissillä Kaapelitehtaan sisäpihalta. Porttikongista on luiska Konttoriin, ja Konttorin läpi kulkemalla pääsee hissille.

Näyttämömme vieressä on esteetön wc. Näyttämöllämme on pyörätuolipaikkoja. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa.

Hurjaruuth on Vammaiskorttikohde, ja avustajan saa esityksiimme mukaan maksutta. Jos liikut pyörätuolilla, voit varata pyörätuoli- ja avustajapaikat verkkokaupastamme. Muissa tapauksissa avustajapaikat varataan asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja Kaapelitehtaan esteettömyydestä Kaapelitehtaan sivuilta.

Osta liput

Ajankohta

28.9.-1.10.2022

Kesto

Noin 30 min + noin 15 min keskustelu näyttämöllä

Liput

16 / 10 €

Paikka

Hurjaruuthin näyttämö, Kaapelitehdas (Tallberginkatu 1 A, 2. krs)

Ikäsuositus

4-8-vuotiaille

Muuta

Esityskieli englanti. Esityksen seuraaminen ei vaadi englannin kielen osaamista. Keskustelu käännetään suomeksi.

Katso seuraavat esitysajat

Työryhmä: MA compagnie
Koreografia ja ohjaus: Marc Lacourt
Esiintyjä: Pierre Lison
Valoajo ja näyttämötekniikka kiertueella: Abigaël Dutertre
Valokuvat: Pierre Planchenault

Yhteistuotantotahot: L’ÉCHANGEUR CDCN Hauts de France, La Manufacture CDCN Bordeaux Nouvelle Aquitaine, Très Tôt Théâtre, scène conventionnée d’intérêt national Art, Enfance, Jeunesse – Quimper

Residenssitukijat: Container, espace de création partagée; Residences: Théâtre et conservatoire de VANVES, L’échangeur CDCN Hauts de France, La Manufacture CDCN BORDEAUX Nouvelle Aquitaine, Théâtre Jean Gagnant CCM LIMOGES, Très Tôt Théâtre QUIMPER, THV Saint Barthelemy d’Anjou

Esitystä on rahoittanut Ministère de la Culture et communication  – DRAC Nouvelle Aquitaine (Ranska).

MA compagnien toimintaa tukee Ministère de la Culture – DRAC Nouvelle-Aquitaine (aide à la création), Région Nouvelle-Aquitaine, Ville de Bordeaux (Ranska).

Seuraavat esitykset