Liput saat kätevästi verkkokaupastamme esitystietojen yhteydestä. Myös lahjakortin voi ostaa verkkokaupasta. Lisäksi lippujamme voi ostaa paikan päältä Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (tarkista aukioloajat).

Lahjakorttimme käy maksuvälineenä sekä verkkokaupassa että infopisteessä. Voit maksaa myös E-passilla tai Smartumilla. Jos maksat E-passilla tai Smartumilla infopisteessä, palveluntarjoajaksi tulee valita Kaapelitehtaan infopiste. Jos taas haluat käyttää Edenredin kulttuurietua (mahdollista 15.12.2023 saakka), olethan yhteydessä Hurjaruuthin omaan asiakaspalveluun.

Ryhmäliput päiväkodeille ja kouluille ovat saatavilla vain suoraan Hurjaruuthin omasta asiakaspalvelusta  puhelimitse tai sähköpostitse. Myös avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelustamme.

Ehditkö jo hankkia liput, mutta reitti perille on hukassa? Tutustu saapumisohjeisiimme!

Hurjaruuthin asiakaspalvelu

ti-pe klo 12–16

p. 09 565 7250
liput(at)hurjaruuth.fi

Poikkeusaukioloajat

ke 6.12. suljettu
ti 26.12. suljettu

Liput lapsiryhmille

Meillä Hurjaruuthissa käy paljon lapsiryhmiä sekä päiväkodeista että kouluista. Ryhmäliput ovat saatavilla Hurjaruuthin omasta asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostitse.

Hinnat vaihtelevat esityksittäin. Lippujen maksaminen tai laskutus voidaan järjestää tarpeen mukaan monin eri tavoin. Liput maksetaan kuitenkin aina ennakkoon ennen näytöstä.

P.S. Tiesithän, että meillä voi syödä eväitä? Lapsiryhmät voivat arkiaamuisin syödä eväitä omassa lämpiössämme ennen tai jälkeen esityksen. Lämpiö sijaitsee kätevästi näyttämömme vieressä. Myös wc-tilat löytyvät vierestä.

Liput aikuis- ja yritysryhmille

Etenkin vuosittaiset Talvisirkus-esityksemme soveltuvat hyvin myös aikuisryhmille.

Jos organisaationne on kiinnostunut ryhmälipuista esitykseemme, oli kyseessä sitten aikuisryhmä tai lasten ja aikuisten muodostama ryhmä, teemme mielellämme teille tarjouksen.

Hintaan vaikuttavat valittu esitys, näytösajankohta sekä se, onko ryhmässä mukana lapsia ja aikuisia vai pelkästään aikuisia.

Teatterissa käynti piristää kummasti keskellä kauheinta kaamosta tai armottominta arkea. Se kehittää luovaa ajattelua ja ilahduttaa kaikenikäisiä!

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:
liput(at)hurjaruuth.fi

Yksityisnäytökset

Haluaisitteko ostaa yrityksellenne tai organisaatiollenne yksityisnäytöksen? Yksityisnäytös on mieleenpainuva tapa ilahduttaa yrityksen asiakkaita tai omaa henkilöstöä esimerkiksi keskellä talven pimeyttä.

Kaikenikäisille sopivat Talvisirkus-näytökset Tanssin talossa mahdollistavat hienon virkistäytymistilaisuuden tai vaikkapa perhepäivän yli 600 hengelle. Talvisirkus sopii kohteena erinomaisesti myös pelkille aikuisryhmille.

Pienemmän organisaation perhepäiväksi sopivat hienosti oman näyttämömme tanssiesitykset. Hurjaruuthin näyttämön katsomoon mahtuu reilu 100 henkeä.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: elina.keckman(at)hurjaruuth.fi

 

Lippujen hinnat ja palautukset

Pääsylippujen hinnat ilmoitetaan esityskohtaisesti. Lippujen hinnat ovat kiinteitä eikä niihin lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Verkkokaupasta ostetut liput ovat samanhintaisia kuin Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteeltä ostetut liput tai Hurjaruuthista puhelimitse tai sähköpostitse varatut liput. Jos maksat laskulla, veloitamme viiden euron suuruisen laskutuslisän (ei koske päiväkoteja ja kouluja). Lue lisää laskutuksestamme.

Huomaathan, että ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Muissa tapauksissa jo ostettuja lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin (KSL 6:16).

Kolme tanssijaa

Lahjakortti

Anna lahjaksi elämys! Voit itse valita summan, joka ladataan lahjakortille.  Lahjakortillamme voi ostaa lippuja mihin tahansa esitykseemme. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai useammassa erässä, jos arvoa jää yli. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassamme että Kaapelitehtaan Lasipihan lipunmyyntipisteessä. Lahjakortilla voi ostaa lippuja vain Hurjaruuthin esityksiin.

Osta lahjakortti

Sinua palvelevat


Me täällä Tanssiteatteri Hurjaruuthissa teemme parhaamme, jotta teatterireissusi olisi ikimuistoinen. Asiakaspalvelussamme sinua palvelee mahtavan mukava Anna, joka tuntee Hurjaruuthin kuin omat taskunsa. Jos haluat varata ryhmälippuja tai vaikkapa verkkokaupan kanssa on haasteita, otapa yhteyttä asiakaspalveluumme! Anna vastailee asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Jos olet kiinnostunut yksityisnäytöksestä, laitathan viestiä Elinalle. Elina tekee juuri teille mahdollisimman sopivan tarjouksen ja kaivaa vastaukset kiperimpiinkin kysymyksiin. Soitellakin saa!

Jos haluat antaa palautetta tai sinulla on jotakin muuta mielessä, niin pistähän viestiä info(at)hurjaruuth.fi. Lämpimästi tervetuloa teatteriimme!

Anna Talassalo

asiakaspalveluvastaava, sirkuskoulun koordinaattori

(09) 565 7250 / 045 773 13122

anna.talassalo@hurjaruuth.fi

Elina Keckman

viestintä- ja markkinointipäällikkö

044 788 7012

elina.keckman@hurjaruuth.fi

Tilaa Hurjakirje!

Varmista, että kuulet ohjelmistostamme ja parhaista tarjouksistamme.