Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii valomestaria vakituiseen työsuhteeseen (hakuaika päättynyt)

Huomaathan, että hakuaika tehtävään on päättynyt. 

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Kaapelitehtaalla Helsingissä. Työllistämme vuosittain noin 130 sirkuksen, tanssin ja teatterin ammattilaista ja järjestämme noin 140 esitystä, joissa vierailee noin 40 000 katsojaa. Suurin vuosittainen produktiomme on koko perheelle suunnattu Talvisirkus. Esitystoiminnan lisäksi meillä on residenssi- ja kiertuetoimintaa sekä sirkuskoulu lapsille.

Vuosibudjettimme on noin kaksi miljoonaa, ja olemme valtion vos-rahoituksen sekä Helsingin kaupungin toiminta-avustuksen piirissä. Meille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, yhdenvertaisuus, osallisuus, ympäristöystävällisyys ja saavutettavuus.

 

Haemme joukkoomme valomestaria täysipäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen elokuusta 2024 alkaen.

Työhön kuuluu teatterien omien ja vierailevien tuotantojen teknistä suunnittelua ja toteutusta sekä esitysoperointia yhdessä muun näyttämötiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluun teatterin tilojen sekä teknisen kaluston ylläpito ja kehittäminen. Valittavan henkilön osaamisen mukaan on mahdollista toimia ajoittain myös taiteellisena suunnittelijana.

Hurjaruuthin näyttämöinä toimivat Kaapelitehtaalla sijaitsevat oma studionäyttämö (106 katsomopaikkaa) sekä Talvisirkuksissa Tanssin talon Erkko-sali (704 katsomopaikkaa). Lisäksi hallinnoimme omaa harjoitussalia. Vuokraamme myös muita tiloja esityskäyttöön ja osa tuotannoistamme on kiertäviä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3 vuoden työkokemusta alalta
  • konventionaalisen ja LED-pohjaisen valotekniikan asiantuntemusta
  • esitysten videotekniikan tuntemusta
  • Grand MA2- ja MA3 -valopöytien ja QLab-ohjelmiston osaamista.

 

Katsomme eduksi:

  • kokemuksen videosuunnittelusta ja editoinnista
  • kyvyn tuottaa teknisiä piirustuksia ja mallinnuksia
  • kokemuksen Millumin-, Capture-, Resolume-, OBS- ja Vectorworks-ohjelmista
  • midi- ja verkkopohjaisten esitysjärjestelmien hallinnan.

 

Pääasiallinen työkielemme on suomi, mutta tehtävässä ei kuitenkaan edellytetä täydellistä suomen kielen taitoa, jos englannin kielen hallinta on sujuvaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuutta liittyä osaksi Hurjaruuthin innostunutta noin kymmenhenkistä vakituista henkilöstöä. Näyttämötiimiimme kuuluu haettavan henkilön lisäksi vakituisina työntekijöinä äänimestari, näyttämömestari ja puvustovastaava. Näyttämötiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii teatterin vastaava tuottaja. Lisäksi tiimiin kuuluu produktiokohtaisia valo-, ääni- ja videosuunnittelijoita, lavastajia ja pukusuunnittelijoita sekä näyttämöteknikoita.

 

Palkkaus teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti teknisen henkilökunnan palkkaluokassa 1 A mestarit, työnjohto, 2 829,00 €/kk.  Lisäksi mahdollinen henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa, maksimissaan 10 %.

Työ alkaa 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Työaikamuotona tekninen päivätyö. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä, työpäivä voi olla kaksiosainen ja työviikko voi olla kuusipäiväinen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.4.2024 osoitteeseen miia.pajarinen@hurjaruuth.fi. Merkitse viestin otsikoksi “Valomestari”. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa äänimestari Tatu Vanhatalo: tatu.vanhatalo@hurjaruuth.fi tai 044 788 7013 ma-pe klo 10-16.

Huomaathan, että hakuaika tehtävään on päättynyt.