Useampia lapsia, joista osa nostaa kädet ilmaan.

Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii yleisötyöntekijää kaksivuotiseen kehityshankkeeseen (hakuaika päättynyt)

Huomaathan, että hakuaika tehtävään on päättynyt. 

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Kaapelitehtaalla Helsingissä. Työllistämme vuosittain noin 130 sirkuksen, tanssin ja teatterin ammattilaista ja järjestämme noin 140 esitystä, joissa vierailee noin 40 000 katsojaa. Suurin vuosittainen produktiomme on koko perheelle suunnattu Talvisirkus. Esitystoiminnan lisäksi meillä on residenssi- ja kiertuetoimintaa sekä sirkuskoulu lapsille.

Vuosibudjettimme on noin kaksi miljoonaa, ja olemme valtion vos-rahoituksen sekä Helsingin kaupungin toiminta-avustuksen piirissä. Meille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, yhdenvertaisuus, osallisuus, ympäristöystävällisyys ja saavutettavuus.

 

Haemme joukkoomme yleisötyöntekijää koko- tai osa-aikaiseen (50−100 %) työsuhteeseen ajalle 12.8.2024−11.8.2026.

Yleisötyömme kehityshankkeen aikana tuotat esitystoimintaan kuuluvaa taidekasvatusta sekä kohtaat teatterimme yleisöä erilaisissa tilanteissa.

 

Työhön kuuluvat mm.:

  • yleisötyöprojektien sekä työpajojen suunnittelu ja toteuttaminen
  • koulujen ja päiväkotien yhteyshenkilönä toimiminen
  • yhteistyö vierailevien taiteilijoiden kanssa
  • työparina toimiminen teatterinjohtajan kanssa
  • yleisötyöntekijänä toimiminen esityksissä.

Vastaat itsenäisesti yleisötyöhankkeiden etenemisestä, mutta työskentelet yhteistyössä johtajamme, viestintä- ja markkinointipäällikkömme, vastaavan tuottajamme sekä muun henkilökuntamme kanssa. Tällä hetkellä yleisötyöhankkeitamme ovat mm. Taidetestaajat ja Kulttuurin kummilapset.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta ja näkemystä työskentelystä eri-ikäisten lasten kanssa
  • esittävän taiteen tuntemista, erityisesti toivomme kokemusta tanssin ja/tai sirkuksen aloilta
  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä teknisiä valmiuksia hankkeiden viestintään
  • työhön soveltuvaa koulutusta.

Työkielemme on pääasiallisesti suomi, mutta arvostamme englannin kielen lisäksi myös muiden kielten osaamista.

 

Työsuhde on määräaikainen 12.8.2024−11.8.2026. Työaika 50−100 % valittavan henkilön toiveen mukaan. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus teatterialan työehtosopimuksen mukaan toimistohenkilökunnan palkkaluokassa 2 A, 3 000,00 €/kk (kokoaikaisessa työsuhteessa). Lisäksi mahdollinen henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa, maksimissaan 10 %.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.4.2024 osoitteeseen miia.pajarinen@hurjaruuth.fi. Merkitse viestin otsikoksi “Yleisötyöntekijä”.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Hakuprosessin loppuvaiheessa pyydämme mahdollisesti hakijoita tekemään muutamia käytännön tehtäviä.

Tule kehittämään ja uudistamaan yleisötyötämme yhdessä noin kymmenhenkisen vakituisen henkilöstömme kanssa! Lisätietoja antaa vastaava tuottaja Miia Pajarinen: miia.pajarinen@hurjaruuth.fi tai 044 788 7011 ma-pe klo 9–10.

Huomaathan, että hakuaika tehtävään on päättynyt. 

Kuvia yleisötyöstämme

Kuvissa kasiluokkalaisia taidetestaajia katsomassa Talvisirkus Superia ja keskustelemassa siitä artistien kanssa Tanssin talon Erkko-salissa sekä kulttuurin kummilapsia sirkustyöpajassa ja lapsia paperityöpajassa Hurjaruuthin omalla näyttämöllä Kaapelitehtaalla.